Privacy- en cookiestatement

Bij Concreto Home verwerken we gegevens van bezoekers van onze website. Mensen die een kijkje nemen op onze website vallen onder de bezoekers van de website. Verwerken betekent meerdere dingen: gegevens worden o.a. opgeslagen, geanalyseerd en geïnterpreteerd. We doen er alles aan om gegevens veilig en zorgvuldig te verwerken. De verwerkte persoonsgegevens zijn hierbij voor ons het allerbelangrijkst.

In deze privacyverklaring kun je lezen welke gegevens Concreto Home van je verwerkt en waarom wij dit doen. Ook kun je hier vinden wat je rechten zijn en hoe je een verzoek bij ons kunt indienen over de verwerking van je gegevens. Concreto Home treedt op als verwerkingsverantwoordelijke onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wij zijn daardoor verantwoordelijk voor de verwerking van je gegevens. Ook houdt het in dat wij bepalen voor welk doel we je gegevens nodig hebben en welke middelen we hierbij gebruiken.

In deze verklaring hebben we het over Concreto Home, omdat dit de naam is waaronder klanten en websitebezoekers ons kennen.

Welke persoonsgegevens verwerkt Concreto Home

Hieronder volgt een overzicht van de persoonsgegevens die door Concreto Home worden verwerkt.

  • IP-adres
  • Internetbrowser, besturingssysteem en apparaattype
  • Je gegevens over je activiteiten op de website, denk hierbij aan bezochte pagina’s, de links waarop je hebt geklikt en hoe je op onze website bent binnengekomen

Waarom worden je persoonsgegevens verwerkt?

Concreto Home verwerkt alleen gegevens voor zover dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Alleen voor de doelen die hieronder staan verwerken we je persoonsgegevens.

  • Voor het onderzoeken van je (surf)gedrag op de website van Concreto Home, zo kunnen we bijvoorbeeld de website nog beter maken

Jouw privacy en derde partijen

Geen van de verwerkte gegevens worden gebruikt voor commerciële doeleinden. We zullen je gegevens alleen met anderen delen in de volgende twee gevallen:

  • Voor het uitvoeren van een wettelijke verplichting
    • Een politievordering kan ons bijvoorbeeld verplichten om jouw gegevens met de politie te delen.
  • Voor het verbeteren van onze diensten, website of advertenties
    • We gebruiken software van andere partijen om metingen op onze website te doen. Hiervoor gebruiken wij onder andere het Amerikaanse Google Analytics, waar wij een verwerkersovereenkomst mee hebben gesloten. Meer informatie over gegevensverwerking door Google Analytics vind je in de Privacy Policy van Google.

Hoe analyseert Concreto Home je websitebezoek?

Concreto Home maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies.

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de website van Concreto Home wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Door middel van deze cookies worden algemene bezoekersgegevens bijgehouden (zoals bijvoorbeeld de meest gevraagde pagina’s). Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren en het gedrag van bezoekers van de website te analyseren. Bij je eerste bezoek aan de website hebben we je geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd om hiervan gebruik te mogen maken.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Bovendien kun je alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Wat zijn je rechten?

Als gebruiker van onze website en diensten heb jij enkele privacyrechten tot je beschikking. Zo kan je ons vragen om inzage in of correctie, verplaatsing of verwijdering van je persoonsgegevens. Daarnaast is het mogelijk om te vragen verdere verwerking van je persoonsgegevens tijdelijk stil te zetten of zelfs hiertegen bezwaar te maken.

Wil je deze rechten inzetten of er meer over weten, neem dan contact met ons op.

Om niet zomaar te sleutelen aan de verkeerde persoonsgegevens, kunnen we je vragen om je adequaat te identificeren.

Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen wanneer je niet een van je privacyrechten wil uitoefenen, maar een klacht wil indienen over iets waar je niet tevreden over bent. Meer informatie hierover vind je op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Beveiliging

Wij nemen strenge beveiligingsmaatregelen om misbruik van, en ongeautoriseerde toegang tot je persoonsgegevens te voorkomen. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot je gegevens, dat de toegang tot je gegevens afgeschermd is en dat onze beveiligingsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden. Daarnaast maken wij gebruik van SSL-certificaten voor een veilige overdracht van je gegevens en je communicatie met ons.

Internetsites van derden

Dit Privacy en cookie statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden.

Contactgegevens

Mocht je na het lezen van onze privacy-en cookieverklaring nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op.

Wijzigingen Privacy en cookie statement

Concreto Home is gerechtigd de inhoud van dit Privacy en cookie statement te wijzigen. Wijzigingen worden op deze website gepubliceerd.

Door nieuwe wetgeving of andere omstandigheden zullen wij onze privacyverklaring zo nu en dan aanpassen. Deze pagina toont altijd de laatste versie. De laatste wijziging heeft plaatsgevonden op 23 mei 2018.